Дослідження способів інактивації пероксидази при одержанні каротиновмісних збагачувачів з моркви

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлені оптимальні режими переробки моркви для максимально можливої інактивації пероксидази з одночасним збереженням β-каротину при виробництві каротиновмісних збагачувачів з моркви. The optimal processing modes for maximum carrot peroxidase inactivation while preserving β-carotene in carrot production еnrichment containing carotene.

Опис

Ключові слова

морква, зберігання, β-каротин, пероксидаза, бланшування, carrots, storage, β-carotene, рeroxidase, blanching, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бессараб, О. С. Дослідження способів інактивації пероксидази при одержанні каротиновмісних збагачувачів з моркви / О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання : VІІ міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених : тези доповідей, 20-21 листопада 2014 р. – К. : НТУУ КПІ, 2014. – С. 119-120.