Дослідження способів інактивації пероксидази при одержанні каротиновмісних збагачувачів з моркви
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Встановлені оптимальні режими переробки моркви для максимально можливої інактивації пероксидази з одночасним збереженням β-каротину при виробництві каротиновмісних збагачувачів з моркви.
The optimal processing modes for maximum carrot peroxidase inactivation while preserving β-carotene in carrot production еnrichment containing carotene.
Опис
Ключові слова
морква, зберігання, β-каротин, пероксидаза, бланшування, carrots, storage, β-carotene, рeroxidase, blanching, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Бессараб, О. С. Дослідження способів інактивації пероксидази при одержанні каротиновмісних збагачувачів з моркви / О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання : VІІ міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених : тези доповідей, 20-21 листопада 2014 р. – К. : НТУУ КПІ, 2014. – С. 119-120.