Використання рослинних екстрактів у технології безалкогольних напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначені перспективи розроблення нових мультивітамінних фрешів, збагачених біологічно активними речовинами екстракту з кісточок винограду, для закладів ресторанного господарства. Prospects for the development of new multivitamins have been determined fresh, enriched with biologically active substances extract from grape seed, for restaurants.

Опис

Ключові слова

рослинні екстракти, екстракт кісточок винограду, безалкогольні напої, herbal extracts, grape seed extract, soft drinks, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Жукова, Н. В. Використання рослинних екстрактів у технології безалкогольних напоїв / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, Н. В Жукова // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 12-14 листопада 2014 р. – Х., 2014. – С. 5-6.