Використання рослинних екстрактів у технології безалкогольних напоїв

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначені перспективи розроблення нових мультивітамінних фрешів, збагачених біологічно активними речовинами екстракту з кісточок винограду, для закладів ресторанного господарства. Prospects for the development of new multivitamins have been determined fresh, enriched with biologically active substances extract from grape seed, for restaurants.

Опис

Ключові слова

рослинні екстракти, екстракт кісточок винограду, безалкогольні напої, herbal extracts, grape seed extract, soft drinks, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Жукова, Н. В. Використання рослинних екстрактів у технології безалкогольних напоїв / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, Н. В Жукова // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 12-14 листопада 2014 р. – Х., 2014. – С. 5-6.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced