Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та удосконаленню технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів.
The dissertation is devoted to scientific substantiation and development of technology for semi frozen yeast food products. Technological expediency and efficiency of freezing dough semis.
Опис
Ключові слова
тістові напівфабрикати, пресовані дріжджі, лецитини, dough semipressed yeast, lecithin, ascorbic acid, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Роглєв, Й. Й. Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 "Технологія харчової продукції" / Роглєв Йосип Йосипович ; НУХТ. - К., 2015. - 23 с.