Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та удосконаленню технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів. The dissertation is devoted to scientific substantiation and development of technology for semi frozen yeast food products. Technological expediency and efficiency of freezing dough semis.

Опис

Бібліографічний опис

Роглєв, Й. Й. Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 "Технологія харчової продукції" / Роглєв Йосип Йосипович ; НУХТ. - К., 2015. - 23 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в