Influence of cold fruit powders spray drying on quality of fondant masses

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

fruit powders, cold spray drying, fondant masses, nutrition value, caloric content, фруктові порошки, холодне спрей-сушіння, фондантні маси, харчова цінність, калорійний вміст, кафедра іноземних мов професійного спрямування, фруктовые порошки, холодная спрэй-сушка, питательная ценность, калорийное содержание, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Ianchyk, M. Influence of cold fruit powders spray drying on quality of fondant masses / M. Ianchyk, O. Nyemirich, E. Smirnova // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – С. 298.