Influence of cold fruit powders spray drying on quality of fondant masses
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
fruit powders, cold spray drying, fondant masses, nutrition value, caloric content, фруктові порошки, холодне спрей-сушіння, фондантні маси, харчова цінність, калорійний вміст, кафедра іноземних мов професійного спрямування, фруктовые порошки, холодная спрэй-сушка, питательная ценность, калорийное содержание, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Ianchyk, M. Influence of cold fruit powders spray drying on quality of fondant masses / M. Ianchyk, O. Nyemirich, E. Smirnova // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – С. 298.