Influence of cold fruit powders spray drying on quality of fondant masses

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

fruit powders, cold spray drying, fondant masses, nutrition value, caloric content, фруктові порошки, холодне спрей-сушіння, фондантні маси, харчова цінність, калорійний вміст, кафедра іноземних мов професійного спрямування, фруктовые порошки, холодная спрэй-сушка, питательная ценность, калорийное содержание, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Ianchyk, M. Influence of cold fruit powders spray drying on quality of fondant masses / M. Ianchyk, O. Nyemirich, E. Smirnova // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – С. 298.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced