Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24573
Title: Використання коагулянтів в процесi екстрагування цукрози з бурякової стружки
Authors: Ліпєц, Антон Адамович
Гусятинська, Наталія Альфредівна
Тетеріна, Світлана Миколаївна
Гусятинський, Микола Володимирович
Keywords: живильна вода
основний сульфат алюмінію
цукроза
екстрагування
бурякова стружка
бурякоцукрове виробництво
feed water
basic aluminum sulfate
sucrose
extraction
beet Chips
sugar beet production
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 2003
Citation: Ліпєц А. А. Використання коагулянтів в процесi екстрагування цукрози з бурякової стружки / А. А. Ліпєц, Н. А. Гусятинська, С. М. Коровко, М. В. Гусятинський // Перспективные направления развития пищевой промышленности : сборник научных статей научно-практической конференции. - Одесса : ОЦНТЭИ, 2003. - С. 91-93.
Abstract: Досліджено вплив основного сульфату алюмінію, рекомендованого до використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, з точки зору підвищення якості дифузійного соку. The influence of basic aluminum sulfate, recommended for use in the process of sucrose extraction from beet chips, has been investigated in terms of improving the quality of diffusion juice.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24573
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2003.pdf494.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.