Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25400
Title: Innovative technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups
Authors: Obesnyuk, Olga
Kovalchuk, Yana
Kuzmin, Oleg
Keywords: antioxidant
просочування
impregnation
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2016
Citation: Obesnyuk, O. Innovative technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups / O. Obesnyuk, J. Kovalchuk, O. Kuzmin // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції,22–23 березня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 138.
Abstract: Дослідження антиокислювальної активності настоїв з рослинної сировини у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості. Study of the antioxidant activity of extracts from plant raw materials in the syrup technology for impregnation in the confectionery industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25400
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovative_technologies_of_AAI_for_the_production_of_syrups.pdf111.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.