Innovative technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Дослідження антиокислювальної активності настоїв з рослинної сировини у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості. Study of the antioxidant activity of extracts from plant raw materials in the syrup technology for impregnation in the confectionery industry.

Description

Citation

Obesnyuk, O. Innovative technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups / O. Obesnyuk, J. Kovalchuk, O. Kuzmin // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції,22–23 березня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 138.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By