Збагачення галактинів кальцієм та харчовими волокнами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Збільшення потреби населення України в продуктах оздоровчо-профілактичного призначення привело до виникнення і розвитку якісно нового направлення у розробленні та виробництві м ’ясних продуктів з використанням нетрадиційних ресурсів наявної рослинної сировини, що не використовується взагалі або використовується не раціонально. На думку фахівців, зниженню рівня захворювань, поряд з соціальними та економічними факторами, повинно сприяти достатнє виробництво і нормальне споживання продуктів харчування масового попиту.

Опис

Ключові слова

галантини, кунжутне насіння, морквяні волокна, мигдаль, м’ясо, мікроелементи, макроелементи, технологія, профілактика, харчування, галантины, кунжутные семена, морковные волокна, миндаль, мясо, микроэлементы, макроэлементы, технология, профилактика, питание, galantini, sesame seed, carrot fibres, almond, meat, oligoelementss, macronutrients, technology, prophylaxis, feed, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Збагачення галактинів кальцієм та харчовими волокнами / Ю. П Крижова, І. І. Кишенько, О. А. Топчій та ін. // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. – 2014. – Т. 16, № 2 (59). - Ч. 4. – С. 84-90.

Зібрання