Збагачення галактинів кальцієм та харчовими волокнами

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Збільшення потреби населення України в продуктах оздоровчо-профілактичного призначення привело до виникнення і розвитку якісно нового направлення у розробленні та виробництві м ’ясних продуктів з використанням нетрадиційних ресурсів наявної рослинної сировини, що не використовується взагалі або використовується не раціонально. На думку фахівців, зниженню рівня захворювань, поряд з соціальними та економічними факторами, повинно сприяти достатнє виробництво і нормальне споживання продуктів харчування масового попиту.

Опис

Ключові слова

галантини, кунжутне насіння, морквяні волокна, мигдаль, м’ясо, мікроелементи, макроелементи, технологія, профілактика, харчування, галантины, кунжутные семена, морковные волокна, миндаль, мясо, микроэлементы, макроэлементы, технология, профилактика, питание, galantini, sesame seed, carrot fibres, almond, meat, oligoelementss, macronutrients, technology, prophylaxis, feed, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Збагачення галактинів кальцієм та харчовими волокнами / Ю. П Крижова, І. І. Кишенько, О. А. Топчій та ін. // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. – 2014. – Т. 16, № 2 (59). - Ч. 4. – С. 84-90.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced