Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2610
Title: Вплив ДГСА на ступінь денатурації бурякової тканини
Authors: Ліпєц, Антон Адамович
Гусятинська, Наталія Альфредівна
Тетеріна, Світлана Миколаївна
Keywords: дигідроксо сульфат алюмінію (ДГСА)
живильна вода
ступінь денатурації
пектинові речовини
цукроза
екстрагування
бурякова стружка
бурякоцукрове виробництво
dihydroxy aluminum sulfate (DHSA)
feedwater
degree of denaturation
pectin
sucrose
extraction
beet chips
sugar beet production
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 2004
Citation: Ліпєц, А. А. Вплив ДГСА на ступінь денатурації бурякової тканини / А. А. Ліпєц, Н. А. Гусятинська, С. М. Коровко // Наукові праці НУХТ. - 2004. - додаток № 15. – С. 7-8.
Abstract: Досліджено вплив дигідроксо сульфату алюмінію, у разі його використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, на перехід високомолекулярних сполук, зокрема пектинових речовин, в дифузійний сік. The effect of dihydroxy aluminum sulphate, when it is used in the extraction of sucrose from beet chips, the transition macromolecular compounds such as pectin, the diffusion juice.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2610
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5298.pdf160.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.