Дослідження впливу високоплавких емульгаторів на температуру гомогенізації молоковмісних сумішей
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Встановлено суттєвий вплив високоплавких емульгаторів на температуру плавлення замінника молочного жиру. The significant influence of high melting emulsifiers on the temperature of melting of milk fat substitute was established.
Опис
Ключові слова
харчова емульсія, food emulsion, казеїнат натрію, sodium caseinate, гомогенізація, homogenization, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Устименко, І. Дослідження впливу високоплавких емульгаторів на температуру гомогенізації молоковмісних сумішей / І. Устименко, В. Суслик // Технічні науки : наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матер. 82 міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів 13-14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 318.