Дослідження впливу високоплавких емульгаторів на температуру гомогенізації молоковмісних сумішей

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Встановлено суттєвий вплив високоплавких емульгаторів на температуру плавлення замінника молочного жиру. The significant influence of high melting emulsifiers on the temperature of melting of milk fat substitute was established.

Опис

Ключові слова

харчова емульсія, food emulsion, казеїнат натрію, sodium caseinate, гомогенізація, homogenization, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Устименко, І. Дослідження впливу високоплавких емульгаторів на температуру гомогенізації молоковмісних сумішей / І. Устименко, В. Суслик // Технічні науки : наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матер. 82 міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів 13-14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 318.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced