Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30146
Title: Особливості роботи кристалізаційних відділень цукрових заводів Канади
Authors: Скорик, Костянтин Дмитрович
Keywords: фільтрування сиропу
вакуум-апарати
пробілювання цукру
якість цукру
мікробіологічний контроль
thick juice filtration
vacuum pans
sugar curing
sugar quality
microbiological control
Issue Date: 1997
Citation: Скорик, К. Д. Особливості роботи кристалізаційних відділень цукрових заводів Канади / К. Д. Скорик // Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництв : матеріали семінару головних спеціалістів цукрових заводів, асоціацій та групових лабораторій, 25-27 березня 1997 р. – Київ : 1997. – С. 74-79.
Abstract: Розглянуто схему відділень, способи фільтрування сиропу, конструкцію та роботу вакуум-апаратів кристалізаційних відділень цукрових заводів Канади. Звертається увага на пробілювання цукру, роботу центрифуг і особливості техно-хімічного і мікробіологічного контролю виробництва. Sugar houses scheme, thick juice filtration methods, design and operation of vacuum pans are discussed in crystallization stations of sugar factories in Canada. Attention was paid to sugar curing, centrifugals operation and peculiarities of techno-chemical and microbiological control of sugar production.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30146
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sugar quality.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.