Особливості роботи кристалізаційних відділень цукрових заводів Канади

Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто схему відділень, способи фільтрування сиропу, конструкцію та роботу вакуум-апаратів кристалізаційних відділень цукрових заводів Канади. Звертається увага на пробілювання цукру, роботу центрифуг і особливості техно-хімічного і мікробіологічного контролю виробництва. Sugar houses scheme, thick juice filtration methods, design and operation of vacuum pans are discussed in crystallization stations of sugar factories in Canada. Attention was paid to sugar curing, centrifugals operation and peculiarities of techno-chemical and microbiological control of sugar production.

Опис

Ключові слова

фільтрування сиропу, вакуум-апарати, пробілювання цукру, якість цукру, мікробіологічний контроль, thick juice filtration, vacuum pans, sugar curing, sugar quality, microbiological control

Бібліографічний опис

Скорик, К. Д. Особливості роботи кристалізаційних відділень цукрових заводів Канади / К. Д. Скорик // Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництв : матеріали семінару головних спеціалістів цукрових заводів, асоціацій та групових лабораторій, 25-27 березня 1997 р. – Київ : 1997. – С. 74-79.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced