Удосконалення технології м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначення
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена розробці м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначення з використанням грибної сировини та фітокомплексу пророщених зерен злакових культур «CHOICE». Науково обґрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання грибної сировини і фітокомплексу злакових культур для фортифікації вітамінного та мінерального складу, що в результаті приведе до підвищення функціональних властивостей м’ясних продуктів лікувально-профілактичного призначення.
Опис
Ключові слова
м'ясні продукти, грибна сировина, оздоровчо-профілактичне харчування, meat products, health-preventive nutrition, fungal raw materials, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Москалюк, О. Є. Удосконалення технології м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 "Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів" / Москалюк Оксана Євгеніївна ; Нац. ун-т харч. технол. – Київ, 2019. – 25 с.