Удосконалення технології м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дисертація присвячена розробці м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначення з використанням грибної сировини та фітокомплексу пророщених зерен злакових культур «CHOICE». Науково обґрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання грибної сировини і фітокомплексу злакових культур для фортифікації вітамінного та мінерального складу, що в результаті приведе до підвищення функціональних властивостей м’ясних продуктів лікувально-профілактичного призначення.

Опис

Ключові слова

м'ясні продукти, грибна сировина, оздоровчо-профілактичне харчування, meat products, health-preventive nutrition, fungal raw materials, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Москалюк, О. Є. Удосконалення технології м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 "Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів" / Москалюк Оксана Євгеніївна ; Нац. ун-т харч. технол. – Київ, 2019. – 25 с.