Обґрунтування вибору сировини для брауні спеціального призначення
Вантажиться...
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
борошно кедрове, борошно волоського горіху, cedar flour, борошно фундукове, борошно волоського горіху, hazelnut flour, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Нєміріч, О. В. Обґрунтування вибору сировини для брауні спеціального призначення / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Т. О Бережна // PLANTA+. Досягнення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам’яті доктора хімічних наук, професора Ніни Павлівни Максютіної (до 95-річчя від дня народження), 20-21 лютого 2020 р. – Київ : Видавець Паливода А.В., 2020. - С. 244-246.