Обґрунтування вибору сировини для брауні спеціального призначення

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

борошно кедрове, борошно волоського горіху, cedar flour, борошно фундукове, борошно волоського горіху, hazelnut flour, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Обґрунтування вибору сировини для брауні спеціального призначення / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Т. О Бережна // PLANTA+. Досягнення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам’яті доктора хімічних наук, професора Ніни Павлівни Максютіної (до 95-річчя від дня народження), 20-21 лютого 2020 р. – Київ : Видавець Паливода А.В., 2020. - С. 244-246.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced