Обґрунтування вибору сировини для брауні спеціального призначення
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
борошно кедрове, борошно волоського горіху, cedar flour, борошно фундукове, борошно волоського горіху, hazelnut flour, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Нєміріч, О. В. Обґрунтування вибору сировини для брауні спеціального призначення / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Т. О Бережна // PLANTA+. Досягнення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам’яті доктора хімічних наук, професора Ніни Павлівни Максютіної (до 95-річчя від дня народження), 20-21 лютого 2020 р. – Київ : Видавець Паливода А.В., 2020. - С. 244-246.