Differences in the composition of vocable compounds in fresh and dried mixed heat supply of white rolled cabbage
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Comparison of volatile substances between fresh and dried samples of cabbage allows us to claim the preservation of valuable biological substances of fresh cabbage after drying with mixed heat and to spread this method of processing cabbage with maximum use of its useful properties.Порівняння летких речовин у свіжих і висушених зразках капусти підтверджує збереження цінних біологічних речовин свіжої капусти після сушіння зі змішаним теплопідведенням. Цей спосіб оброблення капусти максимально зберігає її корисні властивості.
Опис
Ключові слова
cabbage, chromatography, volatile compound, drying, composition, капуста, сушіння, хроматографія, леткі сполуки, склад, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Differences in the composition of vocable compounds in fresh and dried mixed heat supply of white rolled cabbage / O. Niemirich, N. Frolova, І. Ustymenko, A. Havrysh // Ukrainian Food Journal. – 2020. – Vol. 9, Issue 4. – P. 864–872.