Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджені процеси черствіння бісквітних напівфабрикатів.
Processes of a cherstvleniye of biscuit semi-finished products are investigated.
Опис
Ключові слова
зберігання борошняних виробів, модифіковані крохмалі, storage of the flour products, modified amylums, кафедра харчової хімії, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Самойленко, І. П. Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, В. В. Фоменко // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. – 2011. - C. 244-245.