Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджені процеси черствіння бісквітних напівфабрикатів. Processes of a cherstvleniye of biscuit semi-finished products are investigated.

Опис

Ключові слова

зберігання борошняних виробів, модифіковані крохмалі, storage of the flour products, modified amylums, кафедра харчової хімії, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Самойленко, І. П. Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, В. В. Фоменко // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. – 2011. - C. 244-245.