Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджені процеси черствіння бісквітних напівфабрикатів.
Processes of a cherstvleniye of biscuit semi-finished products are investigated.
Опис
Ключові слова
зберігання борошняних виробів, модифіковані крохмалі, storage of the flour products, modified amylums, кафедра харчової хімії, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Самойленко, І. П. Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, В. В. Фоменко // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. – 2011. - C. 244-245.