Дослідження впливу антисептику «Полідез» на стадіях приготування та зброджування сусла спиртового виробництва

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В процесі досліджень використовували антисептик “Полідез” при концентрації 20 мг/м3 бражки чи сусла. In the course of studies used antiseptic "Polidez" at concentration of 20 mg/m3 brazhku or wort.

Опис

Ключові слова

антисептик, antiseptic, спирт, концентрація, вуглеводи, alcohol, concentration, carbohydrates, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Бондар, М. В. Дослідження впливу антисептику «Полідез» на стадіях приготування та зброджування сусла спиртового виробництва / М. В. Бондар, В. О. Маринченко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, А. М. Фіщенко // 71-ша Наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. – 2005. - Ч. 2. - С. 12.