Дослідження впливу антисептику «Полідез» на стадіях приготування та зброджування сусла спиртового виробництва

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В процесі досліджень використовували антисептик “Полідез” при концентрації 20 мг/м3 бражки чи сусла. In the course of studies used antiseptic "Polidez" at concentration of 20 mg/m3 brazhku or wort.

Опис

Ключові слова

антисептик, antiseptic, спирт, концентрація, вуглеводи, alcohol, concentration, carbohydrates, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Бондар, М. В. Дослідження впливу антисептику «Полідез» на стадіях приготування та зброджування сусла спиртового виробництва / М. В. Бондар, В. О. Маринченко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, А. М. Фіщенко // 71-ша Наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. – 2005. - Ч. 2. - С. 12.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced