Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5878
Назва: Вплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків
Автори: Салавор, Оксана Мирославівна
Штангеєва, Надія Іванівна
Клименко, Лариса Степанівна
Ключові слова: цукрове виробництво
дифузійний сік
сатураційний сік
антисептик
«Фітосайд»
антисептична дія
sugar production
raw juice
carbonated juice
antitiseptik "Fitosayd"
antiseptic
кафедра технології цукру і підготовки води
Дата публікації: 2000
Бібліографічний опис: Салавор, О. М. Вплив антисептика "Фітосайд" на технологічні показники дифузійного та очищеного соків / О. М. Салавор, Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко // Харчова промисловість. - 2000. - Вип. 45. – С. 40-43.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив антисептика «Фітосайд» на якісні показники ди-фузійного та сатураційного соків. Показано, що «Фітосайд» має хорошу антисептичну дію, яка залишається стабільною в соку ІІ сатурації і не погіршує технологічних показників дифузійного та очищеного соків.
The effect of antiseptic "Fitosayd" "for quality of the indicator diffusion and carbonated juices. Shown that the "Fitosayd" has a good antiseptic, which remains stable with the juice II saturation and does not affect the diffusion of technological parameters and purified juice.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5878
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Effect of antiseptic.pdf93.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.