Форшмак запечений (Деклараційний патент на винахід №54251)
Вантажиться...
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено форшмак запечений, що включає м’ясо яловиче, картопля варена, масло вершкове, сметана, філе оселедця, цибуля ріпчата сира, сир твердий, морква сира, яйця сирі та соєвий ізолят, який відрізняється тим, що додатково введено білковий стабілізатор. A forshmak baked, which includes beef, boiled potatoes, butter, sour cream, herring fillets, raw onions, cheese, carrots, cheese, eggs, cheese and soy isolate, wherein additionally introduced protein stabilizer.
Опис
Ключові слова
форшмак, м’ясо, соєвий ізолят, білковий стабілізатор, forshmak, meat, soy protein isolate, protein stabilizer, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пат. 54251 А Україна, МПК А 23 L 1/31. Форшмак запечений / Пасічний В. М., Клименко М. М., Мащенко Т. В. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № 20002065175 ; заявл. 21.06.2002 ; опубл. 17.02.2003, Бюл.№2