Форшмак запечений (Деклараційний патент на винахід №54251)
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено форшмак запечений, що включає м’ясо яловиче, картопля варена, масло вершкове, сметана, філе оселедця, цибуля ріпчата сира, сир твердий, морква сира, яйця сирі та соєвий ізолят, який відрізняється тим, що додатково введено білковий стабілізатор. A forshmak baked, which includes beef, boiled potatoes, butter, sour cream, herring fillets, raw onions, cheese, carrots, cheese, eggs, cheese and soy isolate, wherein additionally introduced protein stabilizer.
Опис
Ключові слова
форшмак, м’ясо, соєвий ізолят, білковий стабілізатор, forshmak, meat, soy protein isolate, protein stabilizer, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пат. 54251 А Україна, МПК А 23 L 1/31. Форшмак запечений / Пасічний В. М., Клименко М. М., Мащенко Т. В. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № 20002065175 ; заявл. 21.06.2002 ; опубл. 17.02.2003, Бюл.№2