Дослідження фізичних і теплофізичних характеристик не охмеленого пивного сусла

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дослідження фізичних і теплофізичних характеристик не охмеленого пивного сусла. Investigation of the physical and thermal characteristics are not saturated with hops beer wort.

Опис

Ключові слова

сусло, фізичні і теплофізичні характеристики, не охмелене сусло, wort, physical and thermal characteristics, rich hops wort, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Дослідження фізичних і теплофізичних характеристик не охмеленого пивного сусла / В. М. Таран, О. М. Чепелюк, С. О. Удодов, Л. П. Ткач // Харчова промисловість. - Київ : НУХТ, 2003. - Дод. до № 3. - С. 39-40.

Зібрання