Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7332
Title: Використання кореню куркуми у технології сметанних виробів
Authors: Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Білоцерківець, О. М.
Keywords: прянощі
корінь куркуми
раціональна доза
spices
turmeric root
rational dose
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Ющенко, Н. М. Використання кореню куркуми у технології сметанних виробів / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, О. М. Білоцерківець // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції. – К., 2013. - С. 90-91.
Abstract: Розроблено рецептурний склад сметанних виробів, визначено їх фізико-хімічні та органолептичні показники. Визначені показники значних змін під час зберігання не зазнавали, що пояснюється антиоксидантними та бактерицидними властивостями куркуми. Обґрунтовано гарантійний термін зберігання сметанних виробів – до 7 діб за температури (4±2)ºС. A a prescription of cream products is develop defined by their physico-chemical and organoleptic properties. Indices of significant changes during storage have not experienced, because antioxidant and antibacterial properties of turmeric. Grounded guarantee shelf cream products - up to 7 days at (4 ± 2) º C.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7332
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf162.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.