Використання кореню куркуми у технології сметанних виробів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено рецептурний склад сметанних виробів, визначено їх фізико-хімічні та органолептичні показники. Визначені показники значних змін під час зберігання не зазнавали, що пояснюється антиоксидантними та бактерицидними властивостями куркуми. Обґрунтовано гарантійний термін зберігання сметанних виробів – до 7 діб за температури (4±2)ºС. A a prescription of cream products is develop defined by their physico-chemical and organoleptic properties. Indices of significant changes during storage have not experienced, because antioxidant and antibacterial properties of turmeric. Grounded guarantee shelf cream products - up to 7 days at (4 ± 2) º C.

Опис

Ключові слова

прянощі, корінь куркуми, раціональна доза, spices, turmeric root, rational dose, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Ющенко, Н. М. Використання кореню куркуми у технології сметанних виробів / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, О. М. Білоцерківець // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції. – К., 2013. - С. 90-91.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced