05.18.16 - Технологія харчової продукції : [26] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировиниМаслійчук, Ольга Богданівна
2019Наукове обгрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
2019Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції та харчових продуктів з її використаннямНєміріч, Олександра Володимирівна
2019Удосконалення технології безглютенових фонданівБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2019Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробівШульга, Оксана Сергіївна
2019Розроблення технології кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками та крему заварного на їх основіЯнчик, Марія Володимирівна
2018Наукове обґрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнамиСильчук, Тетяна Анатоліївна
2018Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначенняБортнічук, Олег Вікторович
2018Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюреПушка, Ольга Сергіївна
2018Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнамиНазар, Мар'яна Ігорівна
2018Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарстваГубеня, Вячеслав Олександрович
2018Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначенняКобець (Задорожня), Олена Сергіївна
2017Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінностіЛявинець, Георгій Михайлович
2017Удосконалення технології напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачівГередчук, Аліна Михайлівна
2015Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробівРоглєв, Йосип Йосипович
2012Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м’ясних продуктів з його використаннямЯстреба, Юлія Анатоліївна
2008Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтамиОнопрійчук, Олена Олександрівна
2010Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерійБондарчук, Зоя Вікторівна
2010Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавкиЛизова, Вероніка Юріївна
2009Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молокаКострицька, Олена Олександрівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26