Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини | Маслійчук, Ольга Богданівна |
2019 | Наукове обгрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна |
2019 | Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції та харчових продуктів з її використанням | Нєміріч, Олександра Володимирівна |
2019 | Удосконалення технології безглютенових фонданів | Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна |
2019 | Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів | Шульга, Оксана Сергіївна |
2019 | Розроблення технології кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками та крему заварного на їх основі | Янчик, Марія Володимирівна |
2018 | Наукове обґрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами | Сильчук, Тетяна Анатоліївна |
2018 | Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення | Бортнічук, Олег Вікторович |
2018 | Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре | Пушка, Ольга Сергіївна |
2018 | Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами | Назар, Мар'яна Ігорівна |
2018 | Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства | Губеня, Вячеслав Олександрович |
2018 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення | Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна |
2017 | Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності | Лявинець, Георгій Михайлович |
2017 | Удосконалення технології напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів | Гередчук, Аліна Михайлівна |
2015 | Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів | Роглєв, Йосип Йосипович |
2012 | Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м’ясних продуктів з його використанням | Ястреба, Юлія Анатоліївна |
2008 | Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами | Онопрійчук, Олена Олександрівна |
2010 | Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій | Бондарчук, Зоя Вікторівна |
2010 | Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки | Лизова, Вероніка Юріївна |
2009 | Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока | Кострицька, Олена Олександрівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26