05.18.16 - Технологія харчової продукції : [26] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировиниМаслійчук, Ольга Богданівна; Masliichuk, Olha
2019Наукове обгрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
2019Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції та харчових продуктів з її використаннямНєміріч, Олександра Володимирівна
2019Удосконалення технології безглютенових фонданівБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Bloshchinska (Dudkina), Olena
2019Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробівШульга, Оксана Сергіївна
2019Розроблення технології кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками та крему заварного на їх основіЯнчик, Марія Володимирівна; Ianchyk, Mariia
2018Наукове обґрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнамиСильчук, Тетяна Анатоліївна
2018Удосконалення технології хлібобулочних виробівгеродієтичного призначенняБортнічук, Олег Вікторович; Bortnichuk, Oleg
2018Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюреПушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga
2018Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнамиНазар, Мар'яна Ігорівна; Nazar, Mariana
2018Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарстваГубеня, Вячеслав Олександрович; Hubenia, Vyacheslav
2018Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначенняКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena
2017Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінностіЛявинець, Георгій Михайлович; Liavynets, Heorhii
2017Удосконалення технології напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачівГередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina
2015Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробівРоглєв, Йосип Йосипович; Rohliev, Iosif
2012Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м’ясних продуктів з його використаннямЯстреба, Юлія Анатоліївна
2008Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтамиОнопрійчук, Олена Олександрівна; Onopriichuk, Olena
2010Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерійБондарчук, Зоя Вікторівна; Бондарчук, Зоя Викторовна; Bondarchuk, Zoya
2010Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавкиЛизова, Вероніка Юріївна; Lyzova, Veronica
2009Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молокаКострицька, Олена Олександрівна; Kostritsky, Elena
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26