Зернові екструдовані матеріали - поліпшувачі хлібопекарського виробництва

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1996

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Першим лімітуючим фактором якості хлібобулочних виробів є якість сировини, яка значною мірою залежить від стабільності хлібопекарських властивостей борошна. Різноманітність грунтово-кліматичних умов у районах вирощування пшениці та жита, гатункового складу зернових культур і особливостей метеорологічних умов року впливає на склад і властивості зерна та борошна, зумовлює відхилення їх від норми (в результаті пророщування, пошкодження зерна різними польовими шкідниками тощо).

Опис

Ключові слова

екструзія, крохмаль, термічній і механічній обробці, экструзия, крахмал, термической и механической обработке, extrusion, starch, thermal and mechanical processing, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Зернові екструдовані матеріали - поліпшувачі хлібопекарського виробництва / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, О. Ковальов, Н. В. Шепеляв // Використання продуктів екструзії і методів екструзійної обробки у хлібопекарському виробництві. – 1996. – С. 5-8.

Зібрання