Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На основі проведених досліджень запропоновано удосконалені методики визначення забарвленості та каламутності гідролізатів пшениці з використанням спектрофотометра. Based on these studies suggested improved methods for determining the color and turbidity of wheat hydrolysates using a spectrophotometer.

Опис

Ключові слова

забарвленість, каламутність, гідролізат, спектри світлопоглинання, оптична густина, барвні речовини, фільтрування, спектрофотометр, color, turbidity, hydrolyzate, spectra of light absorption, optical density, coloring substances, filtration, spectrophotometer, кафедра харчової хімії, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці / А. О. Шеремет, В. А. Лагода, Є. Є. Костенко, Л. І. Чернявська // Харчова промисловість. – 2005. – № 4. – С. 84–88.

Зібрання