Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На основі проведених досліджень запропоновано удосконалені методики визначення забарвленості та каламутності гідролізатів пшениці з використанням спектрофотометра. Based on these studies suggested improved methods for determining the color and turbidity of wheat hydrolysates using a spectrophotometer.

Опис

Ключові слова

забарвленість, каламутність, гідролізат, спектри світлопоглинання, оптична густина, барвні речовини, фільтрування, спектрофотометр, color, turbidity, hydrolyzate, spectra of light absorption, optical density, coloring substances, filtration, spectrophotometer, кафедра харчової хімії, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці / А. О. Шеремет, В. А. Лагода, Є. Є. Костенко, Л. І. Чернявська // Харчова промисловість. – 2005. – № 4. – С. 84–88.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced