Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На основі проведених досліджень запропоновано удосконалені методики визначення забарвленості та каламутності гідролізатів пшениці з використанням спектрофотометра.
Based on these studies suggested improved methods for determining the color and turbidity of wheat hydrolysates using a spectrophotometer.
Опис
Ключові слова
забарвленість, каламутність, гідролізат, спектри світлопоглинання, оптична густина, барвні речовини, фільтрування, спектрофотометр, color, turbidity, hydrolyzate, spectra of light absorption, optical density, coloring substances, filtration, spectrophotometer, кафедра харчової хімії, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці / А. О. Шеремет, В. А. Лагода, Є. Є. Костенко, Л. І. Чернявська // Харчова промисловість. – 2005. – № 4. – С. 84–88.