Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено структурно-механічні властивості емульсій для заварних пряників з використанням житньо-солодового екстракту.
The structural and mechanical properties of emulsions for custard cakes with rye-malt extract.

Опис

Ключові слова

емульсії, emulsions, структурно-механічні властивості, реологічні криві, в’язкість, гранична напруга зсуву, житньо-солодовий екстракт, вологість, температура емульсії, тиксотропія, structural and mechanical properties, rheological curves, viscosity, boundary shear stress, rye, malt extract, moisture, temperature emulsion tyksotropiya, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту / В. І. Дробот, Д. Ю. Ігнатченко, Є. І. Ковалевська, А. Д. Прокопенко // Наукові праці НУХТ. - 2007. - № 24. - С. 60-62.

Зібрання