Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Досліджено структурно-механічні властивості емульсій для заварних пряників з використанням житньо-солодового екстракту.
The structural and mechanical properties of emulsions for custard cakes with rye-malt extract.

Description

Citation

Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту / В. І. Дробот, Д. Ю. Ігнатченко, Є. І. Ковалевська, А. Д. Прокопенко // Наукові праці НУХТ. - 2007. - № 24. - С. 60-62.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By