Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктів
Вантажиться...
Дата
2002
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Визначили умови стабілізації червоних пігментів листя та коренеплодів буряку, стійкість пігментів до нагріванні, зміні рН середовища та впливу світла. Have defined conditions for the stabilization of pigments red leafs and beet roots, the stability of pigments to heat, pH change and the influence of light.
Опис
Ключові слова
буряковий барвник, модельні фарші, рослинна сировина, стабілізатори, beet dye, model mincemeat, plant material, stabilizers, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна // Харчова та переробна промисловість. – 2002. - № 9. - C. 27-28.