Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначили умови стабілізації червоних пігментів листя та коренеплодів буряку, стійкість пігментів до нагріванні, зміні рН середовища та впливу світла. Have defined conditions for the stabilization of pigments red leafs and beet roots, the stability of pigments to heat, pH change and the influence of light.

Опис

Ключові слова

буряковий барвник, модельні фарші, рослинна сировина, стабілізатори, beet dye, model mincemeat, plant material, stabilizers, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна // Харчова та переробна промисловість. – 2002. - № 9. - C. 27-28.

Зібрання