Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1024
Title: Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Keywords: білоквмісні наповнювачі
белоксодержащие наполнители
bilokvmisni fillers
ферментація
in vitro
fermentation
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2010
Citation: Пасічний, В. М. Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С.З. Гжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(45). - С. 50-53.
Abstract: Викладені результати досліджень здатності до протеолізу рослинних і тваринних білоквмісних наповнювачів і паштетних консервів з їх використанням
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1024
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Research capacity for fermentation.pdf258.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.