Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Викладені результати досліджень здатності до протеолізу рослинних і тваринних білоквмісних наповнювачів і паштетних консервів з їх використанням

Опис

Ключові слова

білоквмісні наповнювачі, белоксодержащие наполнители, bilokvmisni fillers, ферментація, in vitro, fermentation, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С.З. Гжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(45). - С. 50-53.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced