Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1025
Title: Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Keywords: білок
protein
амінокислотний склад
біологічна цінність
грибний напівфабрикат
комбіновані м'ясопродукти
amino acid composition
biological value
mushrooms intermediate product
combined meat products
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2011
Citation: Пасічний, В. М. Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв : тем. зб. наук. пр. ДонДУЕТ ім. М. Туган-Барановського. – 2011. - № 26. – С. 429-433.
Abstract: У статті наведені результати досліджень амінокислотного складу паштетних виробів з використанням напівфабрикатів з грибів глива звичайна.
In the article results of researches of amino acid composition pate with the use of intermediate product from pleurotus ostreatus mushrooms.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1025
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
RESEARCH OF BIOLOGICAL VALUE.pdf246.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.