Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1030
Title: Перспективи використання грибного порошку в технологіях м'ясопереробної галузі
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Keywords: білки
грибна сировина
конкурентоспроможність
proteins
mushroom raw
competitiveness
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2010
Citation: Пасічний, В. М. Перспективи використання грибного порошку в технологіях м'ясопереробної галузі / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // М’ясні технології світу. - 2010. - № 12. - С. 52-55.
Abstract: Дефіцит білків тваринного походження зумовив інтенсивний розвиток нових тенденцій в технології м'ясопродуктів, що полягає в оптимальному комбінуванні як м'ясних, так і не м'ясних (перш за все рослинних) білоквмісних харчових компонентів для отримання високоякісних та біологічно повноцінних продуктів харчування.
The perspectives of mushroom powder usage in meat processing industry technologies. The deficiency of animal proteins in the diet of the population leaded to the intensive development of new tendencies in meat products technology. It is the optimal components which of meet and non-meat food components which contain protein to get well-balanced according to the biological value, food products of high quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1030
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
FUTURE USE OF MUSHROOM POWDER.pdf111.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.