Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10352
Title: Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Keywords: січенні кулінарні вироби
грибний напівфабрикат
minced culinary products
mushroom semifinished
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Пасічний, В. М. Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 39.
Abstract: Декларовано нові закономірності впливу грибної сировини на якість м’ясних січених кулінарних виробів. Declared new patterns of influence on the quality of mushroom raw materials minced culinary products from meat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10352
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Theoretical and experimental.pdf65.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.