Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Декларовано нові закономірності впливу грибної сировини на якість м’ясних січених кулінарних виробів. Declared new patterns of influence on the quality of mushroom raw materials minced culinary products from meat.

Опис

Ключові слова

січенні кулінарні вироби, грибний напівфабрикат, minced culinary products, mushroom semifinished, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 39.

Зібрання