Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1040
Title: Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць
Authors: Зінченко, Інна Миколаївна
Терлецька, Віта Альбертівна
Сергєєв, Анатолій Дмитрович
Фалендиш, Наталія Олексіївна
Keywords: печериці
agaricus bisporus mushrooms
напівфабрикати з грибів
гідротермічне оброблення
сушіння
hydrothermal treatment
drying
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2012
Citation: Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, А. Д. Сергеєв, Н. О. Фалендиш // Харчова промисловість. - 2012. - №12. - С. 137-140.
Abstract: Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на кінетику процесу сушіння печериць та їх напівфабрикатів.
The influence of hydrothermal treatment and taste additives on the changes of kinetics of drying of Agaricus bisporus mushrooms and ready-to-cook foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1040
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zimdvhotvsdnpsgp.pdf297.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.