DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1040

Название: Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць
Другие названия: Research of the influence of the hydrotermal treatment and taste additives on the drying process of Agaricus bisporus mushrooms
Авторы: Зінченко, Інна Миколаївна
Терлецька, Віта Альбертівна
Сергєєв, Анатолій Дмитрович
Фалендиш, Наталія Олексіївна
Zinchenko, Inna
Terletska, Vita
Sergeev, Anatoliy
Falendysh, Natalia
Ключевые слова: печериці
шампиньоны
agaricus bisporus mushrooms
напівфабрикати з грибів
гідротермічне оброблення
сушіння
полуфабрикаты с грибов
гидротермическая обработка
сушка
hydrothermal treatment
drying
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, А. Д. Сергеєв, Н. О. Фалендиш // Харчова промисловість. - 2012. - №12. - С. 137-140.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на кінетику процесу сушіння печериць та їх напівфабрикатів.
Исследовано и научно обосновано влияние гидротермической обработки и использования вкусовых добавок на кинетику сушки шампиньонов и их полуфабрикатов.
The influence of hydrothermal treatment and taste additives on the changes of kinetics of drying of Agaricus bisporus mushrooms and ready-to-cook foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1040
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
zimdvhotvsdnpsgp.pdf297,74 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback