Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на кінетику процесу сушіння печериць та їх напівфабрикатів.
The influence of hydrothermal treatment and taste additives on the changes of kinetics of drying of Agaricus bisporus mushrooms and ready-to-cook foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated.
The influence of hydrothermal treatment and taste additives on the changes of kinetics of drying of Agaricus bisporus mushrooms and ready-to-cook foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated.
Опис
Ключові слова
печериці, agaricus bisporus mushrooms, напівфабрикати з грибів, гідротермічне оброблення, сушіння, hydrothermal treatment, drying, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, А. Д. Сергеєв, Н. О. Фалендиш // Харчова промисловість. - 2012. - №12. - С. 137-140.