Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10520
Title: Нове у виробництві продуктів для дитячого харчування
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Сабадаш, Петро Миколайович
Keywords: хімічний склад
рецептура
технологія
сировина
паштетні ковбаси
chemical composition
compounding
technology
raw materials
sausage pate
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2006
Citation: Пасічний, В. М. Нове у виробництві продуктів для дитячого харчування / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // Мясное дело. - 2006. - № 10. - С. 40-41.
Abstract: Стаття присвячена дослідженню технології виробництва продуктів для дитячого харчування, а саме паштетних ковбас. З урахуванням харчової і біологічної цінності сировини розроблені рецептури паштетних ковбас, наведено опис основних технологічних операцій їх виготовлення, а також основні фізико-хімічні показники готових виробів. The article investigates the technology of baby food products, namely, sausage pate. Given the nutritional and biological value of raw materials designed recipe pate sausages, are given basic technological operations of their making, and also the basic physical and chemical properties of finished products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10520
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
New in the production.pdf133.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.