Нове у виробництві продуктів для дитячого харчування
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття присвячена дослідженню технології виробництва продуктів для дитячого харчування, а саме паштетних ковбас. З урахуванням харчової і біологічної цінності сировини розроблені рецептури паштетних ковбас, наведено опис основних технологічних операцій їх виготовлення, а також основні фізико-хімічні показники готових виробів. The article investigates the technology of baby food products, namely, sausage pate. Given the nutritional and biological value of raw materials designed recipe pate sausages, are given basic technological operations of their making, and also the basic physical and chemical properties of finished products.
Опис
Ключові слова
хімічний склад, рецептура, технологія, сировина, паштетні ковбаси, chemical composition, compounding, technology, raw materials, sausage pate, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Нове у виробництві продуктів для дитячого харчування / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // Мясное дело. - 2006. - № 10. - С. 40-41.