Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10540
Title: Розроботка полноценных мясных рубленых полуфабрикатов для школьного питания
Authors: Украинец, Анатолий Иванович
Пасечный, Василий Николаевич
Пешук, Людмила Васильевна
Хиврич, Борис Иванович
Keywords: оптимизация
полуфабрикат
аминокислотный состав
солод
optimization
semi-finished product
amino acid composition
malt
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2007
Citation: Розроботка полноценных мясных рубленых полуфабрикатов для школьного питания / В. Н. Пасичный, А. И. Украинец, Л. В. Пешук, Б. И. Хиврич // Мясной бизнес. - 2007. - № 3. - С. 98-101.
Abstract: Статья посвящена улучшению использования солодовых злаковых и бобовых культур, при производстве комбинированных продуктов, а именно високо-технологических рубленых полуфабрикатов с использованием отечественной сырьевой базы. Научно обоснована целесообразность применения разработанных полуфабрикатов для школьного питания. The article is dedicated to improving the use of malted cereal and legume crops, for the production of combined products, such as high-tech minced semi-finished products with the use of domestic raw materials. Evidence-based, expediency the use of developed by semi-finished products for school meals.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10540
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Elaboration.pdf145.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.