Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Висвітлена проблема використання каротиноїдів в м'ясних продуктах. Lit problem of the use keratin in meat product.

Опис

Ключові слова

каротиноїди, напівфабрикати, carotenoids, semifinished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 21-22.

Зібрання