DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10553

Название: Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних
Другие названия: Need of the motivation to technologies half-finished item which contains meat culinary
Авторы: Пасічний, Василь Миколайович
Pasichny, Vasiliy
Гередчук, Аліна Михайлівна
Geredchuk, Alina
Ключевые слова: каротиноїди
напівфабрикати
каротиноиды
полуфабрикаты
carotenoids
semifinished products
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Пасічний, В. М. Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 21-22.
Краткий осмотр (реферат): Висвітлена проблема використання каротиноїдів в м'ясних продуктах.Освещена проблема использования кератиноидов в мясных продуктах.Lit problem of the use keratin in meat product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10553
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Need of the.pdf64,36 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback