Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10553
Title: Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Гередчук, Аліна Михайлівна
Keywords: каротиноїди
напівфабрикати
carotenoids
semifinished products
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Пасічний, В. М. Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 21-22.
Abstract: Висвітлена проблема використання каротиноїдів в м'ясних продуктах. Lit problem of the use keratin in meat product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10553
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Need of the.pdf64.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.