Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Висвітлена проблема використання каротиноїдів в м'ясних продуктах. Lit problem of the use keratin in meat product.
Опис
Ключові слова
каротиноїди, напівфабрикати, carotenoids, semifinished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 21-22.